-6%Hot

5-HTP Griffonia – serotonin 100 mg, 60 kapsu

17,50 16,50

✅prehransko dopolnilo

✅naravne sestavine

✅z L-tirozinom in Glutaminsko kislino

Natura Sanat PRIPOROČA

Na voljo: Izdelek je na zalogi

Ali pokličite in naročite na 040 869 105

 

Opis

Opis

Naravni 5-HTP iz rastline Griffonia za podporo delovanju živčnega sistema.

 

Griffonija (Griffonia simplicifolia), ki jo imenujemo tudi afriški črni fižol, je stročnica, ki izvira iz osrednje Afrike in v višino lahko zraste tudi do 3 metrov.

Griffonia podpira delovanje živčnega sistema, njena semena pa vsebujejo rastlinsko spojino 5-hidroksitriptofan ali 5-HTP, ki je neproteinogena α-aminokislina. V telesu je 5-HTP pomemben gradbeni blok, ki se uporablja za sintetiziranje  serotonina in melatonina.

Griffonia 5-HTP je naravno prehransko dopolnilo in ne povzroča odvisnosti (ne zasvoji) in ne zvišuje tolerance (ni potreben vedno večji odmerek).

 

Griffonia 5-HTP vsebuje popolnoma naravni izvleček griffonije s kar 98% 5-HTP-ja. Za večje sinergične učinke sta dodani pomembni aminokislini L-tirozin in glutaminska kislina.

L-tirozin (4-hidroksifenilalanin) je aminokislina, ki je prisotna v živilih z visoko vsebnostjo beljakovin kot so meso, mlečni izdelki, nekateri oreščki, semena itd.

Glutaminska kislina je ena izmed proteinogenih aminokislin – tistih, ki v telesu tvorijo beljakovine. Poleg tega je predhodnik (prekurzor) v sintezi živčnega prenašalca GABA. Sol te kisline je pri vretenčarjih najbolj razširjeni ekscitatorni živčni prenašalec v živčevju.

Sestavine: riž v prahu (polnilo), izvleček semen Griffonia simplicifolia (25% 98% 5-HTP), L-tirozin, HPMC – hidroksipropil metilceluloza (ovojnica kapsule), glutaminska kislina, rastlinski magnezijev stearat (sredstvo proti sprijemanju).

Vsebina: 60 kapsul

Neto količina: 29,1 g

Mnenja (0)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “5-HTP Griffonia – serotonin 100 mg, 60 kapsu”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja