EKO SOK pirine trave (32 skodelic × 28ml)

60,00

✅ Eliksir zdravja in vitalnosti
✅ 100% naraven napitek
✅ Krepi imunski sistem

Sok iz pirine trave je neverjetno zdrav, hranljiv, močan in 100 % naraven napitek. Ob njegovem pitju, boste občutili ogromno energijo in napredek, ker Vaše telo oskrbi z vsemi nujno potrebnimi vitamini, minerali, rastlinskimi vlakni, ogljikovimi hidrati, encimi in s klorofilom!


 

Natura Sanat PRIPOROČA

Na voljo: Izdelek je na zalogi

Opis

Opis

Eko sok pirine trave je pravi eliksir zdravja in vitalnosti

V enem samem kozarcu najdete vse hranljive sestavine, ki so nujno potrebne vašemu telesu, da bi se počutili krepko in zdravo. Ta dragoceni zeleni napitek je bogat z minerali, vitamini A, B, C, s klorofilom, z ogljikovimi hidrati, encimi in rastlinskimi vlakni. Se spomnite periodnega sistema 118 kemijskih elementov? Eko sok pirine trave jih vsebuje kar 90!

Zeleni eko sok pirine trave je največji naravni vir klorofila, klorofil pa s pomočjo hemoglobina oskrbuje kri s kisikom in bistveno izboljšuje krvno sliko in DNK. Vsebuje petkrat več vitamina C kot pomaranča in dvakrat več vitamina A kot korenje!

Je odličen vir vitaminov: E, A, K, C, D, B1, B2, B3, B7, B17 in mineralov: kalcija, železa, magnezija, cinka, selena, mangana in bakra.

Prav tako se uporablja za odstranjevanje ostankov zdravil, težkih kovin in rakotvornih snovi iz telesa in odstranjevanje strupenih snovi iz jeter in krvi (detoksifikacija).

Zelena kaplja je 100 % naravni, organski napitek, ki se pridobiva s hladnim stiskanjem pirine trave. Ne vsebuje aditivov, konzervansov in umetnih barvil.

Pakiranje vsebuje 32 skodelic soka pirine trave po 28 gramov. Neto teža pakiranja znaša 896 gramov.

Sok je potrebno hraniti v zamrzovalniku na temperaturi -18º C. Ko ga odmrznete, ga ne smete ponovno zamrzovati. Sok se prevaža izključno v hladilnih torbah.

Sok se pije zjutraj, na tešče. Pol ure do eno uro po pitju soka ne smete jesti, da se sok čim bolj absorbira v krvni obtok. Kockico soka raztopite v malo mlačne vode (ne iz vodovoda, ker vsebuje klor, pač pa se priporoča destilirana voda), lahko ga premešate z žličko, ki ni kovinska. Čim se raztopi, ga popijte. Odmrznjeni sok morate popiti v roku pol ure od odmrzovanja. Med pitjem je najboljše, da sok deset do dvajset sekund zadržite v ustih in ga grgrate.

Mnenja (0)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “EKO SOK pirine trave (32 skodelic × 28ml)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja