Hot

Koloidno srebro, 500 ml

19,70

✅ Čisti in regulira proizvodnjo loja
✅ Zmanjšuje nastanek mastne kože
✅ Blaži draženje in rdečico
✅ Pomaga ohranjati normalno stanje kože,
✅ Izboljšuje zaviranje nastajanja mozoljev, ogrcev in aken


 

Natura Sanat PRIPOROČA

Na voljo: NI na zalogi

Opis

Opis

Koloidno srebro – tonik.

Koloidno srebro je odlična rešitev za nego občutljive kože in dermatoloških tegob. Uravnava izločanje seruma in mastnost kože, hkrati pa pomirja dejavnike draženja in pordelosti. Ker je v obliki tekočine, se ga lažje nanaša in lahko prodre tudi v predele, ki jih z drugimi oblikami ne bi dosegli.

Srebro je v uporabi že tisočletje. Na podeželju so v mleko dodajali srebrne kovance, plemiške družine so jedle iz srebrnih posod, občutljivo hrano pa so shranjevali v zaprtih srebrnih posodah. V Ameriki je bilo najbolj uporabljeno v splošni uporabi med letoma 1800 in 1938.

Hrani in pomaga ohraniti normalno kožo.
Učinek je čista, sveža, nepoškodovana koža, zdrave barve!

Koloidno srebro je mešanica koloidnega srebra in vode. Število ppm predstavlja število delcev čistega srebra na milijon delcev večkrat destilirane, deionizirane vode.

Na trgu največkrat najdemo koncentracijo od 10 do 25 ppm. Koloidno srebro znamke FutuNatura vsebuje koncentracijo 37 ppm, je izredno vrhunsko ter kakovostno, kar boste opazili že po nekaj nanosih.

Navodila za uporabo: Nanesite majhno količino tonika na kozmetični robec in nežno očistite kožo. Predele okoli oči je potrebno izpustiti. Tonik uporabite zjutraj in zvečer. Ljudje, ki imajo alergijo na srebro, izdelka ne smejo uporabljati.

Sestavine: voda, srebro

Možnost naravne usedline, ki ni škodljiva.

 

Neto količina: 500 ml

 

Mnenja (0)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Koloidno srebro, 500 ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja