-17%Hot

Pegasti badelj čaj 500gr

14,50 12,00

 

Natura Sanat PRIPOROČA

Na voljo: Izdelek je na zalogi

Ali pokličite in naročite na 040 869 105

 

Opis

Opis

Pegasti badelj je rastlina, ki so jo kot zdravilno uporabljali že Grki in Rimljani. S svojimi blagodejnimi učinkovinami, katere so razstrupljevalne, so tako odlična pomoč pri boju z maščobami okrog jeter. Sposobnost pegastega badlja je tudi čiščenje telesa, je tudi odličen za prebavo in deluje proti zaprtju. Jetra imajo zelo pomembno funkcijo, med drugim tudi to, da čistijo naše telo tako, da odstranjujejo iz njega škodljive snovi.

Zato je nujno, da ohranjamo jetra zdrava in jim pomagamo v boju proti dejavnikom, ki slabo vplivajo na zdravje našega telesa. Jetra ščiti tudi pegasti badelj, katerega tradicija se ohranja že iz zgodovine, ko so ga uporabljale za enake namene kot ga danes. Nekatere učinkovine pegastega badlja so bile tudi ugotovljene s pomočjo kliničnih raziskav in potrjene s pomočjo teh. Tako je zdravljenje s pegastim badljem učinkovito pri nezaželenih učinkih zdravil, alkoholizmu, virusnih okužbah, poškodbah jeter, zastrupitvah z organskimi topili, zastrupitvah z zeleno mušnico, (ne) alkoholni cirozi jeter in na nekaterih drugih primerih. Potencialno lahko tudi izboljša uravnavanje nivoja glukoze. Kako pa lahko vemo, da imamo težave z jetri?

Sestavine: 100% semena pegastega badlja

Uporaba: eno čajno žličko semen prelijete s skodelico hladne vode (150ml), nato segrejete do vretja in pustite vreti 5 minut. Pokrito naj stoji 20 minut in nato precedite. Skodelico sveže pripravljenega čaja pijte do štirikrat dnevno.

Mnenja (0)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pegasti badelj čaj 500gr”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja