-13%

TINKTURA IZ ČESNA 50ml

7,50 6,50

✅  Visok krvni pritisk

✅  Visok holesterol

✅  Težave z ožiljem

✅   Slab imunski sistem

✅  Slabokrvnost

Natura Sanat PRIPOROČA

Na voljo: Izdelek je na zalogi

Ali pokličite in naročite na 040 869 105

Kategorija:
Opis

Opis

Česen naj bi zdravil 160 različnih bolezni, med njimi tudi 14 vrst raka. Prevladuje mnenje, da bi s pogostejšo uporabo česna v prehrani lahko preprečili milijone smrti na leto. Dokazano je, da je česen učinkovit pri zdravljenju najpogostejših vzrokov smrti, kot so infekcije, bolezni srca in ožilja ter rak.
Odprava UNESCA je v enem izmed samostanov v Tibetu našla recept najstarejšega homeopatskega sredstva za pomlajevanje. Česnova tinktura, po tibetanskem receptu 4-5000 let pred našim štetjem, učinkuje. Preverjeno! Zdravnik se je čudil, kako je “izginil” holesterol.

DELOVANJE:
Česnova tinktura čisti organizem mastnih in apnenčastih oblog, ohranja in izboljšuje prekrvavljenost, ožilje postane bolj elastično, ter izboljšuje vid. Tudi pomlajuje organizem.
Študije dokazujejo, da ima česen močan učinek proti bakterijam, glivicam in virusom. Proti infekcijam ima pomembno vlogo tako v preventivi kot kurativi. Med najpogostejše infekcije v svetovnem merilu spadajo HIV-1, Herpes simplex tipa 1 in 2, kandida in H. Pylori.

Mnenja (0)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “TINKTURA IZ ČESNA 50ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja