-13%

TINKTURA IZ HMELJA 50ml

7,50 6,50

✅  Pri motnjah spanca

✅  Pri občutku strahu

✅  Pri razdražljivosti

✅  Umirjata krče.

Natura Sanat PRIPOROČA

Na voljo: Izdelek je na zalogi

Ali pokličite in naročite na 040 869 105

 

 

Kategoriji: ,
Opis

Opis

Tinktura iz hmelja

Hmelj ima pomirjujoče, sedativno in spazmolitično delovanje.

Pomirjevalni in uspavalni učinek hmelja, zlasti Tinkture iz hmelja, so potrdile različne raziskave. Klinični poskusi v Nemčiji so dokazali, da je pri odpravljanju motenj spanja Tinktura iz hmelja in baldrijana enako učinkovita kot benzodiazepini. Ta kombinacija se je izkazala za uspešno tudi pri zdravljenju težav z živci pri odraslih in otrocih. Tinkturo iz hmelja uporabljajo pri vseh oblikah nemira, pri občutku strahu, pri motnjah spanca, nervozi, razdražljivosti in slabem teku.

Tinktura iz hmelja spodbujajo delovanje prebavil, raziskave pa so razkrile tudi, da grenčini humulon in lupulon uničujeta bakterije (celo rast povzročiteljev tuberkuloze) ter umirjata krče.

Estrogeno delovanje hmelja so v ljudski medicini nekdaj že poznali. Obiralke hmelja so vedno predčasno dobile menstruacijo. Tega učinkovanja niso dalje raziskovali, saj so rastlinski kontraceptivi z razvojem sintetičnih izgubili svoj pomen. Tinktura iz hmelja pomaga pri lajšanju težav, povezanih z menstrualnim ciklom in menopavzo.

Mnenja (0)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “TINKTURA IZ HMELJA 50ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja